Paragnosten online

Een paragnost kan een verademing zijn voor je mentale gesteldheid. Je kan vragen stellen die je normaal niet bij iemand kwijt zou kunnen, en je kunt antwoorden krijgen je normaal nooit zou kunnen krijgen. Om deze blog in een bijzonder daglicht te zetten, wordt er begonnen over een plaats in het Verenigd Koninkrijk.

Mediums

In het begin van de dertiende eeuw kwam een monnik genaamd Bedevere van het klooster van Dunmore in de buurt van Auchindrain en opende een kerk in een stadje aan de westkust van Engeland.  Bekend als de St. Brighids Kerk, het werd gebouwd met behulp van lokale materialen en is opgemerkt door historici als een grote religieuze structuur. Veel van de kenmerken zijn nog steeds op zijn plaats, waaronder een op de bovenverdieping, waar hedendaagse paragnosten hun plaats hebben opgezet om de daar verzamelde energie gebruiken om klanten te helpen. Er zijn veel mediums die werken of hebben gewerkt bij St. Brigid's. De meest bekende paranormaal is John Bisset, een Schotse priester die hier tijdens het midden van de tiende eeuw werkte. Een beginnend medium, John wordt niet beschouwd als erg goed in zijn werk. Hij kan alleen visioenen lezen die al zijn opgetreden, maar hij is best goed bij het helpen van een persoon hun aura- of energieveld te ontwikkelen. Dit helpt hen verbinding te maken met de geestenwereld.Een ander opmerkelijk medium hier is Sarah Burns, een helderziende van Edinburgh, die in St. Brighids werkt. Haar energie werkt met de connectie aan de aarde en ze werkt met veel verschillende mensen. Ze is ook een helderziende en heeft met veel beroemdheden gewerkt. Ze geeft vaak privésessies aan haar klanten. De meeste van haar sessies zijn in de vorm van een lezing, waar ze het individu leert hoe ze hun aura ontwikkelen, zodat ze kunnen communiceren met die aan de andere kant.

Paragnosten

Psychische samenkomsten kunnen zeer interessant zijn. Hier zal een psychische lezer een combinatie van tarotkaarten en andere divinatiemethoden gebruiken om u uw lezing te geven. Voor de meest nauwkeurige metingen moet u zoveel relevante items met u meenemen waarmee u zich op uw gemak voelt. Dit kunnen munten, stukjes sieraden of zelfs belangrijke symbolen van je spirituele leven zijn. Je bent misschien verrast door wat uit je zakken komt! Als u op zoek bent naar een paranormaal, dan zult u het niet te moeilijk vinden om er een te vinden. Er zijn veel van paranormale lezers die via het internet te vinden zijn. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om via een paragnostenchat online met een paragnost in aanraking te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.