Inkoop oud goud

goldrush

Ben je iemand met een eigen zaak een juwelier of een goud verkooppunt en zou je graag oud goud in willen kopen? Dan kunt u terecht bij inkoop oud goud.

Oud goud

goldrush

Oud goud is in tegenstelling tot wat mensen vaak denken bij de naam ‘’oud goud’’.’Dit zegt niets over de kwaliteit van het goud. Wanneer iemand praat over oud goud verkopen, bedoeld diegene dat die een goud voorwerp of sieraad gaat verkopen dat niet meer gebruikt of gedragen wordt.

Het maakt niet uit of het oud goud nou lelijk geworden is, kapot is gegaan of niet meer gebruikt wordt goud is immers goud. Dit betekend dus ook dat u bij de verkoop van oud goud dezelfde waarde krijgt als bij het kopen van nieuw goud. Bij de inkoop van oud goud is het belangrijk dat het goud op de karaat wordt toetst. Het goud kan bijvoorbeeld 14 maar ook 18 karaat zijn en kan het dus meer waarde opleveren. Sommige inkopers kopen 18 karaat in en vertellen de klant dan dat dit om 14 karaat gaat. Hierdoor maken ze veel winst op het goud en scheelt het al gauw 5 euro per gram in uw nadeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.