Fabius opleidingen

Een opleiding volgen terwijl je werkt of een huishouden moet onderhouden? Het kan met Fabius opleidingen. Je kunt een Fabius opleiding namelijk prima combineren, omdat je maar een les per week volgt. Dit kan op een heleboel locaties in Nederland. Je hoeft dus nooit ver te reizen, want de meeste plekken bieden alle opleidingen aan. Fabius opleidingen variƫren van cursussen van een paar weken tot volledige mbo opleidingen van een jaar of langer. Je kunt ook kiezen om twee lessen per week te volgen.

Opleidingen

Bij Fabius opleidingen kun je terecht voor verschillende mbo opleidingen. Cursussen die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld basiscalculatie of een typcursus. Opleidingen die je kunt volgen zijn bijvoorbeeld medewerker administratie of verkoopmedewerker. Voor veel opleidingen bestaat een deel van 15 weken uit de opleiding tot administratief medewerker, gevolgd door een aantal weken voor een gerichtere functie. Het aantal aanvullende weken is afhankelijk van welke opleiding je kiest. Uiteraard betaal je meer voor een langere opleiding, over jet algemeen. De precieze prijzen per opleiding kun je vinden op de website van Fabius opleidingen. Evenals de locaties van de opleidingen.

Lessen en locaties

De leslocaties van Fabius opleidingen zitten overal in Nederland. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je alsnog een volledige dag kwijt bent. Een les duurt meestal 3 uur, in een enkel geval 2,5. Dat laatste is vaker bij de kortere opleidingen en cursussen. Je kunt kiezen of je de lessen in de ochtend of in de avond volgt. Op welke dag dat dan is, hangt af van de opleiding en de leslocatie. Die vind je op de website van Fabius opleidingen, met de startdata daarbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *